ORANG MALU

Een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westerse continent omarmt.
De bewustwording en bezinning is het essentiële uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam en geest hersteld.

De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze houten afbeelding van Indonesische afkomst staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.

De Orang Malu massage is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden. waaronder de ayuvedische, klassieke, energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele massagegrepen wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massage rollen. Deze worden kayu’s genoemd. Deze houten massage rollen zijn verschillend van omvang waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang Malu worden afvalstoffen in de spieren los gemaakt.

Deze unieke Orang Malu massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering, de bloed- en lymfe circulatie.
Met het verstrekken van energie en een algeheel gevoel van welzijn is de Orang Malu massage absoluut een uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.

De Orang Malu
The weeping Buddha