Natuurgeneeskundige behandeling*
Universele energie is de bron van het leven en in alles en iedereen in het universum aanwezig. We zijn alleen ‘vergeten’ dat het bestaat, dat het een onderdeel is van onszelf. Wat we er mee kunnen doen en wat het voor ons betekent. In het algemeen is de energie in onszelf ‘in balans’ maar door ziekte of gebeurtenissen in ons leven (of zelfs vorige levens) kan een verstoring van de energiebalans ontstaan.

Door onszelf open te stellen voor universele healing energie kan healing (genezing ) ontstaan. Het is mogelijk jezelf te healen, maar vaak wordt een healer ingeschakeld. Een healer is als het ware een ‘doorgeefluik’. De helende energie wordt via de healer doorgegeven aan degene die wordt behandeld. Het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt. Des te meer je jezelf toestaat de energie toe te laten, des te beter de healing kan plaatsvinden. De mate waarin je de healing energie toelaat verloopt meestal onbewust en wordt bepaalt door je eigen geschiedenis en levensloop. Daardoor kunnen mensen (met dezelfde klachten) toch heel verschillend reageren op een healing.

Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elke ander niveau en zorgt voor herstel van ‘de balans’ in jezelf. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveaus. Je kunt je misschien voorstellen dat iemand pas fysiek kan (of eigenlijk wil) healen als eerst op emotioneel niveau healing heeft plaatsgevonden. De klachten kunnen dan verdwijnen(healen) gedurende de loop van een aantal healingsessies.

Healing kan gebruikt worden bij behandeling van vrijwel alle klachten/ziekten. Ook bij ernstige ziekten of pijn kan healing verbetering, verlichting of zelfs genezing geven. Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessie nodig zijn is van te voren niet te zeggen. Je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans te kunnen herstellen.

De werking van healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

Healing helpt bij:
Stress, burnout
Onverwerkte trauma’s
Niet los kunnen komen van boosheid, wrok of verdriet
Angsten
Weinig zelfvertrouwen, faalangst
Onopgeloste blokkades
Het weer leren in je kracht te komen.
Chronische ziekten
Rouwverwerking

Door het beste van diverse geneeskundige therapieën, Oosten en Westen, Energieën, Kruiden en energetische middelen, samen te brengen is er een brede basis voor de behandelingen.

Kosten per behandeling €80,00
Voor vergoedingen raadpleeg uw zorgverzekeraar