Nusta Karpay                    

De priester-genezers of sjamanen uit Peru (Paqo’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Qeros honderden jaren in afzondering geleefd en zijn, toen het ijs op de Heilige Bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen.
Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de energie transmissie volgens de Andes traditie. In 2009 besloten de Paqo’s dat de tijd rijp was om naast de Munay-Ki, ook de Nusta Karpay te verspreiden. Voor die tijd werden deze transmissies alleen binnen de Inca traditie doorgegeven.
Samenwerkend en samen reizend hebben de Paqo’s, Don Mariano, Dona Maria, Don Alejandro en Don Claudio 7 verschillende plaatsen bezocht, 7 heilige plaatsen waar de Nusta;s in de Andes in Peru verblijven, en hebben zich daar verbonden met de Nusta Karpay energie met de intentie om de Nusta Karpay met ons te delen.

De Nusta Karpay zijn de 7 energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres. De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld, vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuw Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijke en vrouwelijk weer ruimte mag krijgen in de wereld.

De locaties van de Nusta’s:
1. Mama Occila – Titicaca meer
2. Dona Mujia – Titicaca meer, het water
3. Mama Simona – Apu noord-west van Cusco (erg krachtig)
4. Dona Theresa – Ausangate, Canyon
5. Maria Sakapana – rechter berg van Ausangate
6. Huana Waman Tiklla – ten oosten van Ausangate
7. Thomasa Waman Tiklla – zuster ten oosten van Ausangate

Kosten Nusta Karpay €250,00 inclusief reader, certificaat van deelname, koffie, thee en iets lekker.
We starten met een groep van 4 personen.

Nusta Karpay