EDELSTEEN MASSAGE

Edelstenen spreken al eeuwenlang tot de verbeelding. Niet alleen vanwege hun schitterende kleuren en vormen, maar ook vanwege hun geneeskrachtige en ontspannende werking. Al in de oudheid werden edelstenen gebruikt om mee te masseren. De energie die de stenen afgeven tijdens de massage zorgen voor ontspanning van de huid en de spieren. Edelsteenmassages hebben dan ook een zeer grote ontspannende werking.

Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. Blokkades worden hiermee opgeheven en het energieveld wordt gereinigd. Tijdens een edelsteenmassage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. 

Een edelsteen massage is in principe voor iedereen geschikt: volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen. Deze massagevorm brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Edelstenenmassage