Munay-Ki

De Munay-Ki zijn de negen grote riten van inleiding naar de weg van de Sjamaan. De Munay-Ki zijn de negen poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke energie naar het gebied van de Homo Luminus.
De profetieën van het oude Amerika spreken over een nieuwe mens die op de planeet – één die in het leven vrij is van angst en woont in zijn of haar transcendente aard.

De munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Ze worden geleverd in de vorm van energetische transmissies. de negende rite, de “rite van de Schepper” werd voor de eerste keer verstrekt in de zomer van 2006 op de Heilige Bergen van de Andes.
De negen initiaties van de Munay-Ki waren tot voor kort alleen beschikbaar aan de hoge wijsheidhouders van de Inca’s. Het lichtend energieveld rondom ons informeert en voedt ons fysieke lichaam volgens de blauwdruk van ons leven. Veel van onze fysieke en psychische problemen komen voort uit ‘imprints’ in ons licht-lichaam.
Door inzicht in de aard van ons lichtend energieveld, kunnen we onszelf en elkaar genezen. Zodra het licht-lichaam is gewist kan fysieke en emotionele genezing beginnen. Veel van onze ziekten, psychische stoornissen, verslavingen en mislukte relaties kunnen worden herleid tot foute imprints in ons licht-lichaam. De Munay-Ki laat ons zien hoe te genezen en te herstellen van deze destructieve ‘imprints’ en weer meester te worden over onze fysieke, mentale en spirituele welzijn.  

Waarom is de Munay-Ki belangrijk voor jou?
Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en creëren. Het transformeert je leven. Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft. Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.
Voor jou persoonlijk kunnen de Munay-Ki inwijdingen een middel zijn om in je leven dat tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen.
De Munay-Ki zal dus je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven.
Elke inwijding van de Munay-Ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenlevening.

De kosten voor de Munay-Ki zijn €330,00 inclusief schriftelijk materiaal, je eigen inwijdingssteen, koffie, thee en iets erbij.
We starten vanaf 4 personen en de inwijdingen zijn over 4 dagen verdeeld.