Despacho              

De Paqo’s uit Peru werken met de eeuwenoude krachtige Despachos. Despachos zijn fundamentele ceremonies van de Qeros, waarbij de Mesa, de medicijnbuidel, betrokken wordt. De Despacho is een van de belangrijkste manieren waarop de Qeros de werkelijkheid manifesteren. De eenvoud en de liefde waarmee zij dit doen is zichbaar en voelbaar.

De basis-intentie van het maken van een Despacho is het eren van Great Spirit en de Goden voor transformatie, het tonen van dankbaarheid voor heling, of bij initiaties (inwijdingen)

De bedoeling achter een Despacho cermonie kan verschillen:
Intenties voor vrede voor de wereld
Dichterbij huis voor een goede oogst
Iets persoonlijks, b.v. verlichting van pijn, genezing van ziekte, hulp bij stervensproces en afscheid nemen.
Ook bij huwelijk, nieuwe cycli, geboorte.
Uit dankbaarheid
Bij belangrijke gebeurtenissen.

De kracht van de intentie.
Met een Despacho heb je de kans om op alle gebieden van je leven, waar jij voelt dat je ondersteuning nodig hebt of zou willen vraggen om zegeningen, te focussen.
Het is een zeer krachtige manier om je intenties vast te stellen te laten gaan. In weken en maanden na een Despachoceremonie zal je worden verrast door het verkrijgen van de ‘dingen’ waanaar je hebt gevraagd. Zij het misschien in een onvrwachte of ongebruiklijke vorm.

Opbouw.
De opbouw kan enige tijd duren, vooral als de deelnemerns zich veel mensen en/of dingen herinneren waarvoor ze gebeden willen toevoegen. Uiteindelijk wordt de bundel op een specifieke manier gevouwen, gesloten en vastgebonden.
De Sjamaan/heler loopt nogmaals rond en haalt de laatste restjes zware energie van je aura en lichaam, die nog is blijven plakken. Hierna wordt de Despacho geofferd in het vuur, aan het water of aan Pachamama (Moeder Aarde), waarbij heling en transformatie plaatsvindt.

Kosten voor een Despacho:
De Despachos kunnen individueel aangevraagd worden, kosten €40,00
Bij het wisselen van de seizoenen zijn de kosten €10,00 per persoon, de Despacho gaat door bij 4 personen.

Voorbereidingen voor de Despacho