Banden van Kracht          

“Banden van Kracht”, voor een lichtgevende bescherming.

In deze tijd van versnelling en verandering worden we blootgesteld aan allerlei verstoringen die ons energieveld kunnen bereiken.
De “Banden van Kracht” brengen bescherming aan op het niveau van je lichtgevende energieveld. Deze beschermingen worden Krachtgordels genoemd. Het zijn 5 lichtgevende gordels die in je lichtgevende matrix worden verweven.

Deze vijf energie Banden representeren Aarde, Water, Vuur, Lucht en Puur Licht. De banden werken als filters, die zware energieën waar je mee in aanraking komt, transformeren. Ze zijn voedend in plaats van moe-makend of vergiftigend. De krachtgordels werken altijd. Negatieve energieën worden direct teruggekaatst.

Het stelt ons in staat beschermingsmechanismen die we onbewust in ons leven gebruiken af te werpen. De psychologiesche beschermingsmechanismen, het pantser rond ons lichaam, de dingen die ons weerhouden om van het leven te genieten en die ons een vols gevoel van veiligheid geven. De krachtgordels geven ons een lichtgevend ebescherming. Deze stelt ons in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan. Het duurt 2 tot 3 weken voordat ze optimaal werken.

De “Banden van Kracht” wordt in een ceremonie aangebracht in je energieveld.
Kosten zijn €17,50

Banden van Kracht