ANKH THERAPIE

Dit is een onderdeel van verschillende energetische therapieën.
Een Ankh is een bijzonder voorwerp. Een voorwerp dat in een ver verleden aan de mensen op aarde is gegeven als een soort tussenstation in het contact met de kosmos. In de Nieuwe Tijd is er weer een toenemende belangstelling te zien voor het dragen en gebruiken van de Ankh. Niet zo verwonderlijk, omdat juist in deze Nieuwe Tijd het de bedoeling is dat ons bewustzijn opnieuw gaat ontwaken en een spectaculaire groei door zal gaan maken, waarbij de Ankh ons van dienst kan zijn.

De Ankh is een krachtig instrument, waar je veel mee kunt doen. Je kunt het gebruiken om energieën te sturen en energieën te ontvangen. De Ankh heeft daar zijn specifieke vorm naar. Houd je de Ankh bij de benen vast dan ontvang je energie, houd je de Ankh bij de lus vast dan stuur je energie. De energie van de Ankh kent geen grenzen in afstand of beperkingen in het gebruik. Het is een vergeten krachtbron die nu weer onder onze aandacht wordt gebracht.

Een Ankh is persoonsgebonden en de werking hangt dan ook voor een groot deel af van de ontwikkeling van de persoon die hem draagt of hanteert.

Ankh betekend Levenskaracht